replica horloge

replica horloge
replica horloge

2013年7月1日星期一

Rolex GMT-Master horloges, geliefde schatten collector's

Kijken naar de geschiedenis van de eeuw, Rolex horloges zijn een van de weinige goed ontworpen volwassen horloge stijl Ook het schrijven, we kijken ook uit naar de volgende 100 jaar, de Rolex horloge stijlen zijn niet te complex, geen agenda, geen Tourbillon of herhalen tijdwaarneming.
Rolex-horloges, GMT-Master horloges Rolex de eerste slijtage horloges behoren Rolex Collector's Edition, fabricage geleden geschiedenis in 2057, Rolex is zeker de moeite waard je eigen. Versie van de eerste generatie van de Rolex GMT-Master horloges, dit is de eerste generatie van de Rolex GMT-Master horloges, in 1954 vervaardigd. Het meest opvallende kenmerk, naast Benz naald en tip met een grote driehoek geeft de seconden, maakt ook gebruik van een speciale kunstmatige rubber productie bezel. Rolex oorspronkelijk geselecteerde Doel van dit materiaal, First, duurzaam, dan zijn er geen reflecterende invloed lijn van het zicht van de piloot.
Begin in 1956, de Rolex begin tot het metaal te gebruiken om de ring te maken (zoals 1675 met goud materiaal tweede uur bezel), dan begon later met behulp van keramisch materiaal op te bouwen. Diameter 39 mm, dikte 13 mm, zaak nr. 355863, model 6542, in 1959 vervaardigd, dual tijdzone, centrale secondewijzer, zelf opwindend, water-proof, RVS gepolijst driedelige case, gepolijst en geborsteld, schroef -in de zaak terug en de kroon, 24-uurs tweede tijdzone bezel gemaakt van synthetisch rubber om dag en nacht te creëren, respectievelijk met een rood en zwart twee kleuren, saffier kristal glas met datum vergrootglas apparaat, zwarte wijzerplaat, lichtgevende materiaal dot, stok -stijl en driehoekige uur markeringen, "Mercedes-Benz" naalden, roestvrij staal Rolex Oyster armband wordt geleverd met de originele horloge doos en garantiebewijs.
Voor een lange tijd, Rolex horloges en Rolex horloge beweging is dit twee verschillende bedrijven op verschillende locaties, echter, Bill van Genève Rolex-horloges kopen een Rolex horloge beweging fabriek in 2004, een groot aantal aandelen en in de Rolex horloge bedrijf. Het bedrijf eeuwfeest in 2008, de voltooiing van de drie grote schaal zwart glazen gebouw beschikbaar voor de productie van deze in Genève hebben grootschalige installaties, en dus in de komende jaren, zal de Rolex horloge beweging fabriek worden verplaatst naar
see more horloges Breitling Chrono Matic and horloges Panerai The Ultra Big 47mm

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex