replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年1月30日星期五

IWC Chronograph Edition JU-AIR

De Junkers Ju-52 is gewoon een tri- transport vliegtuigen het gevonden zowel militaire als civiele bijstand gedurende de jaren 1940 en 1930. Voor slechts twee decennia, heb je de IWC logo van slechts tien luchtwaardige klassieke JU-52 overgebleven globaal genomen en, terwijl in het jaar 2000, begon meer dan een rond de wereld om een ​​nieuwe IWC Pilot's Watch bekend te maken.
Nu, ter ere van de luchtvaartmaatschappij in het bijzonder bewezen de klassieke vliegtuigen omhoog te behouden, de IWC Pilot's Watch Chronograph Variatie "JU-AIR", met een beperkte variatie van 500 horloges, is klaar voor start.
Voor sightseeing routes in Zwitserland, JU-AIR, gelegen in gelegen in Dübendorf de buurt van Zürich, in dienst is met vier Ju-52's in hun marine. Het bevorderen van de luchtvaartmaatschappij voor dat de vorige twee decennia heeft IWC gegroeid een partnership met JU-air-gebaseerde over een gemeenschappelijke genegenheid van de Junkers Ju-52 vliegtuig, waaronder gelukkig vertoont de IWC merk.bekijk meer Horloges en Zenith

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex