replica horloge

replica horloge
replica horloge

2017年8月11日星期五

THE BASEL BIBLE: 2015 Edition

Kan het niet naar Baselworld maken? Maak je geen zorgen - we hebben je rug. We hebben een lijst samengesteld van de nieuwste en beste horloges van Baselworld 2015. Het heilige boek van de horologie. De Bijbel van Baselworld.

Louis Vuitton Escale Worldtime

Louis-Vuitton-escale-wereldtijdLouis Vuitton sloeg het uit met hun Escale Minute Repeater Worldtime, maar als je geen extra 280.000 euro hebt om op de 39mm Escale Worldtime te laten vallen, is een evolutie van vorig jaar een zeer indrukwekkende (en heel helder ) Kijk voor 5300 euro.

Nomos Minimatisch

Nomos-MinimaticNomos introduceerde dit jaar een nieuw volledig intern kaliber, de slanke en robuuste DUW 3001. De Minimatic is de geheel nieuwe lijn die ze inleggen. En terwijl de 36mm behuizing is bedoeld als meer van een damesstuk, vermoeden we dat dit horloge zal Een rol spelen bij het terugbrengen van kleinere horloges. Je hebt het hier eerst gehoord.

Rolex Day-Date 40 in platina ref  228206 

Rolex-day-date-40-platinaRolex heeft dit jaar hun iconische president bijgewerkt, een nieuw 40mm hoesje, nieuwe laser geëtst dials, nieuwe super nauwkeurige 3255 beweging. Voor een echte verklaring gaat u met platina.

Patek Philippe Calatrava Pilot Reistijd ref 5524

Patek-Philippe-calatrava-piloot-travel-time-5524Het controverse horloge van Baselworld 2015. Patek maakt een klassiek pilot horloge? Wat is hier aan de hand? Natuurlijk is het onberispelijk gebouwd met een goed geïntegreerde tweede tijdzone complicatie, maar er is ook een sterke gelijkenis met Zenith en IWC. Dit horloge heeft veel mensen om hun hoofd te krabben.

Bekijk meer horloge replica en Rolex GMT

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex