replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年8月8日星期五

Longines Lady Replica

Kate Winslet, onlangs toegetreden tot het team van ambassadeurs voor Longines, De luxe horlogemaker. Longines is een chique en stijlvolle luxe horloge voor vrouwen van wie de fijne gelaatstrekken en ingewikkelde details complimenteren de vrouwelijke stijl van elke vrouw. Momenteel, Longines heeft een van de meest herkenbare en oudste geregistreerde logo's voor een horloge bedrijf (een gevleugelde zandloper), die dateert uit de jaren 1830 dateert.
Kate Winslet Aiswarya Rai Chi LinKate Winslet, Longines, Watch, Celebrity, Replica
Ambassadeur status van mevrouw Winslet werd bekendgemaakt tijdens een galadiner in Rome, waar Kate werd verwelkomd als nieuw lid van de familie van Longines 'Ambassadors of Elegance. De Britse filmster, die een Oscar won in 2008 voor Beste Actrice (voor haar rol in The Reader), werd vergezeld door de Bollywood icoon Aishwarya Rai Bachchan en de Aziatische filmster Chi Ling Lin om de nieuwe aanwinsten te presenteren aan de Longines DolceVita collectie.
Deze collectie is de nieuwste van de Zwitserse horlogemaker belichaamt de visie van eigentijdse elegantie van het merk. De collectie werd oorspronkelijk gelanceerd in 1997, en is uiterst succesvol geweest in de hele wereld door de modellen en actrices die verfijnde elegantie met tijdloze stijl te waarderen. Elke vrouw zou blij zijn om een ​​van de hebben Longines replica horloges die brengen dat dezelfde harmonieuze rechthoekige vorm, eigentijdse elegantie en multi-dimensies van goud aan de schittering van dit uurwerk te verbeteren. Zelfs zonder diamanten, is dit horloge wordt al snel een meisjes beste vriend.
Andere ambassadeurs voor Longines behoren Simon Baker, Ingeborga Dapkunaite, Stefanie Graf, Denise Keller, Chi Ling Lin, Aishwarya Rai Bachchan, Andre Agassi, Aaron Kwok Fu Shing, Peter Lohmeyer en Oleg Mensjikov.
Longines is een partner van de Franse Open op Roland Garros in Parijs, en diverse andere sportevenementen over de hele wereld. bekijk meer rolex Zwitserse en Breitling Skyland Avenger

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex