replica horloge

replica horloge
replica horloge

2014年8月19日星期二

Zomer - voor het omgaan met het onderhoud van het horloge een sleuteljaar ,.

1 Het moet zorgen dat het horloge wordt gedroogd met silicagel droger regelmatig worden gemaakt. Dit zal elke vochtige binnen mechanische gedeelte van het horloge te verwijderen.
2 Bij het reinigen van de beweging snel 775 ml van de snelle oplossing voor roest water assists. Soak tijd is afhankelijk van de verroeste stukken situatie.
Hoge hardheid stof horloges: Deze materialen worden gezien als een superieure hardheid, slijtvastheid, zoals saffier, hi-tech porselein etc. Maar in de zomer wordt vaak als gevolg van het buiten werking als het zorgt ervoor dat de krassen die schoonheid schaden en het vooruitzicht van de kijken. Richtlijnen:
1 Aangezien deze met onvoldoende flexural taaiheid en kracht taaiheid dan metaal deze horloges kunnen worden voorkomen, terwijl in de zomer activiteiten ,. Daarmee invulling te hameren of dia druppel rond de moeilijke bodem deze kunnen worden geëlimineerd voorkomen.
2 kan worden afgewassen met borstel.
Verguld horloges: Vergulde middelen zijn met chemische stabiliteit, slijtvastheid voordeel. Niettemin wit goud of rose goud bijzonder vaak verkleurd na een lange tijd slijtage zomer. Omdat individuele werk is wanneer deze in wisselwerking met vergulde bevatten beetje chloride materialen etc. kunnen chemische reacties ontstaan, waardoor beetje donker zouten. Richtlijnen:
1 Gebruik gedrenkt materiaal om delicaat Verwijder het horloge vaak; dit vocht en vuil te verwijderen.
2 Gebruik een haardroger om te drogen van het horloge.bekijk meer nep rolex en Tag Heuer

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex