replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月1日星期二

J. Harrison CMM-001 Diamond Watch

Ik ben op een film premier vandaag, dus nodig iets meer elegante kijken, en dus dit horloge door J. Harrison heeft gekozen.
Ik heb alleen komen over de brand J. Harrison vrij recent, maar het merk lijkt te zijn het produceren van een groot scala aan horloges met zowel mechanische en kwarts bewegingen. De merknaam is afkomstig van de Britse timmerman en klokkenmaker John Harrison, die in het leven begin van 1700 en was de uitvinder van de Marine Chronometer waardoor schepen nauwkeurig te berekenen lengte op hun reis. Als het gaat om het merk, ik heb nog niet te veel vond, behalve dat het voor de Amerikaanse merk ingediend in 2011, maar dat verzoek werd verlaten in 2012. in het verzoek, werd de eigenaar geciteerd als Kabushiki Kaisha Misma Shioji die zijn gevestigd in Taito-ku in Japan, en geregistreerd als het maken van horloges en lederwaren.
Dit model is een van de quartz horloges en heeft het modelnummer CMM-001. Het wordt beschouwd als een J.Harrison diamant model, want het bevat natuurlijke diamanten aan de 3,6,9, en 12 uur posities (en er is een certificaat van echtheid van de edelstenen in de originele verpakking). het horloge is een 3 draaiknop ontwerp in een ronde roestvrij stalen kast. het heeft een 8-face geslepen glas en keramisch bezel, waardoor het licht te vangen goed, en de kroon is massief 18 kt goud. het gezicht heeft de naam en het logo van het merk, alsmede de vermelding "18k. Pure Riz ', terwijl de rug als het bouwmateriaal, de merknaam en het logo, en het modelnummer. het wordt geleverd met een bijpassende stalen band met zwarte en gouden banden.
Dit specifieke model / color variant heeft het aantal CMM-001C en had een adviesprijs van ¥ 98,000. Aangezien het handelsmerk is van 2011, ik denk dat dit horloge is uit de 2010s.
Bekijk meer nep rolex en harry winston

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex