replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年3月21日星期一

The Black Watch van Sinclair

horloge van vandaag was een gok om te kopen als ik had gezien dat het was onderdeel van een stapel van junk, maar had niet verwacht om te werken.
Het horloge is genaamd The Black Watch en was eigenlijk gemaakt door Sinclair, het was niet per se volledig gemaakt door Sinclair als het op twee manieren werd verkocht - .. Ofwel als een complete horloge, of als een kit om jezelf Het was te maken uitgebracht in september 1975 en kost £ 24,95 klaar gebouwd of 17.95 £ voor de kit.
Het heeft een 4-cijferig LED-display aan de bovenkant van de behuizing, en is een zeer minimalistisch design. De knoppen zijn verborgen in het middelste gedeelte en lijken te ofwel uren en minuten (door op de linkerkant), of minuten en seconden ( gebruik van de juiste kant) het ontwerp is beschreven in de advertenties als .. "vormgegeven in de koele prestige Sinclair mode: geen knoppen, geen knoppen, geen flits" het wordt aangedreven door twee LR44 batterijen die kan worden geopend door een plastic flap op de rug. standaard, kwam het met een zwart lederen band, maar je kon een luxe roestvrij riem te krijgen als een extra. het horloge moet een Sinclair gemarkeerde plaat rond de LED-display, maar dat ontbreekt in mijn horloge.
Het horloge is nogal een zeldzame en verzamelbare horloge als ze waren niet erg robuust, en nutteloze kon worden gemaakt door de statische uit een nylon overhemd of zelfs airconditioning. Het horloge was een grote storing als gevolg van dat probleem, en andere problemen met de productie (uit dezelfde statische kwestie als hierboven), temperatuurgevoelige kwartskristal (die de snelheid veranderd tussen zomer en winter), ontploffende batterijen, paneel mislukkingen control, 10 dagen levensduur van de batterij, maakbaarheid kwesties voor de kit (ondanks de beweringen dat iedereen die kan gebruik een soldeerbout kan maken), en een zaak die niet konden worden gelijmd (zo zou vaak uit elkaar vallen wanneer de clips niet werkte). Deze problemen leiden tot massale rendement en een 2 jaar vervangen achterstand, en resulteerde in Sinclair het verliezen van zo veel geld waren ze alleen gered van faillissement door de overheid subsidies.
Sinclair (of Sinclair Radionics om hen te geven hun volledige naam) werd in 1961 opgericht door Sir Clive Sinclair en begon met radio-producten, waardoor het 's werelds kleinste FM-radio van de tijd. In de vroege jaren '70 verhuisden ze naar calculators maken veel kleiner en gestileerde eenheden dan de concurrenten en die leidt tot een groot succes te maken. in de late jaren '70, na de financiële problemen van het zwarte horloge, Sinclair heeft een nieuw bedrijf genaamd Sinclair Research, die de beroemdste Sinclair product in 1982 geproduceerd gestart, de ZX Spectrum computer thuis. Sinclair had ook een marketing ramp in 1985 met de Sinclair C5 elektrisch voertuig, die onpraktisch om te gebruiken in het Verenigd Koninkrijk werd geacht, maar was nog steeds de meest verkochte elektrische auto in het Verenigd Koninkrijk tot de Nissan Leaf haalde hij in 2011.
Bekijk meer horloge en corum others

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex