replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年12月12日星期一

Seiko Propex Transocean SPRING DRIVE SBDB017

De invoering van de nieuwe Seiko Propex Transocean Ref. SBDB017 die wordt aangedreven door Seiko's in-house Caliber 5R66 Spring Drive. De 30 juwelen beweging heeft een nauwkeurigheid van ± 15 seconden per maand (gemiddeld) (± 1 seconde per dag).

Zijn functies zijn onder meer: ​​24 uur per dag met de hand (dual time weergave functie), een gangreserve indicator, een kalender gekoppeld tijdsverschil kunt aanpassen en stop tweede handfunctie.

De wijzerplaat is in mat zwart met Seiko Lumibright toegepast handen en indexen. De case heeft een speciale Dia schild coating en maatregelen 45mm x 15.4mm met een lug-lug lengte van 51.7mm.



Het gewicht is 146g. Naast hun veerkracht, Dia schild coatings zijn ook hypoallergeen.

Duiken functies zijn onder meer: ​​een Screwdown achterkant van de behuizing en de kroon, een saffier kristal met een anti-reflecterende coating aan de binnenzijde, magnetische weerstand, een divers bezel en op 200 meter van het water weerstand waardoor het geschikt is voor duiken.

Het komt op een volle Dia schild bedekt duikers armband met een dubbele sluiting met een drukknop loslaten - geprijsd 400.000 ¥ exe. BTW, het equivalent van 3,885USD.
bekijk meer Rolex horloge en replica Breitling

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex