replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月22日星期二

Pokémon Opening Pokeball Horloge

Vandaag draag ik een van horloge van mijn domme kinderen, en een van mijn Pokémon horloge collectie.
Dit horloge heeft een grote ronde plastic behuizing, en een gezicht dat wordt geschilderd als een Pokéball (die wordt gebruikt om Pokémon te vangen in de spelletjes / tv-serie), met het midden van de bal wordt waar de 4-cijferige LCD-scherm te zien zijn. Als de normale nieuwigheid horloges, de LCD-module is zeer eenvoudig, met alleen de tijd, datum en seconden weergegeven. De Pokéball kan 'open' door het draaien van de ring, en dit verandert het beeld op de voorzijde van de Pokéball om een ​​verzameling van Pokemon (Pikachu, Bonsly, Marshtomp, Meowth, septile en Mime Jr).
De band is omkeerbaar met verschillende foto's op elke kant, en verwisseld door te trekken van de band uit het lichaam een ​​beetje die het mogelijk maakt om te worden gedraaid. De ene kant is geel met foto's van Meowth, Pikachu, Minun, Plusle en Munchlax. De andere kant is groen en heeft de witte contouren schetsen van veel Pokemon (teveel om op naam).
Zoek de Pokémon op het horloge, de nieuwste van hen verscheen pas in de vierde generatie die het horloge dateert van rond 2005/06, maar het heeft een ongebruikelijke mix van Gen III en Gen IV karakters. De achterkant van het horloge geeft niets weg over de oorsprong al het zegt is 'gepatenteerde'.
bekijk meer Horloges en Cartier Jewellery Watches and Other

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex