replica horloge

replica horloge
replica horloge

2015年12月29日星期二

Nixon - De Fidelity

Ik nam een ​​risico bij het kopen van vandaag kijken. Ik heb het gebruikt en het werkte niet, en de verkoper zei dat het door de wasmachine met hun kleren was geweest, zodat aan getwijfeld dat het was opgelapt worden. Een nieuwe batterij later (een niet zo vaak CR1632) en het horloge is prima, dat is meer verrassend omdat ik heb onderzoek gedaan naar het horloge, en er zijn een flink aantal beoordelingen klagen dat het niet zo waterdicht als de handleiding staten (100m)!
De Nixon Fidelity is een LCD-horloge, dat is een kleinere versie van de Nixon Block horloge. Het heeft een vierkante plastic geval met randen die helling weg van de glazen. De inverse LCD heeft 3 lijnen, met de middelste lijn voor de tijd opnemen de helft van de hoogte van het scherm. De bovenste regel omvat dag en datum, en is ontworpen om brieven te laten zien, en toont ook de naam van de modus wanneer u het wijzigen van modes, terwijl de onderste lijn net dekt de seconden. De mode opties ( geselecteerd door de linker knop onderaan) zijn chronograaf, timer en alarm, en er is een dual time optie weergegeven met behulp van een andere knop (rechtsboven -. druk weer te geven, en vasthouden om te wisselen) Er is ook een el-backlight dat is getoond met de bovenste linker knop, en dit is ook de knop ingedrukt om de tijd instelling te gaan.
Het horloge wordt geleverd met een brede stoffen band, die niet is te lang, dus pas als je dikke polsen. De achterkant van het horloge heeft de Nixon naam / logo, de naam van het model, en de Nixon thema van het hebben van een zin als goed, dit tijd zeggen "Geprobeerd en waar".
Het modelnummer voor het horloge lijken A565 en ik heb een web beoordeling gezien vanaf 2009, dus ik denk dat dit is rond toen het werd uitgebracht.
Bekijk meer Horloges en hermes arceau

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex