replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年8月14日星期日

Ingersoll Triumph zakhorloge

Ik heb eigenlijk niet dragen van een horloge vandaag, maar de tijd gehad in mijn zak in plaats daarvan. Maar in plaats van met mijn mobiel (zoals veel mensen gebruiken als excuus voor het niet gebruiken horloges), besloot ik op een zakhorloge.

Today's zakhorloge is uit de jaren 1950. Het werd gemaakt door de Britse horlogemaker Ingersoll. Het merk begon in 1982 in Amerika, maar de Londense tak van het bedrijf werd afgesplitst in Ingersoll Ltd in 1922. Van 1946 tot 1969, werden de horloges in het kader van een joint venture genaamd de Anglo-Keltische Company Ltd.

Dit model lijkt een Ingersoll Triumph zakhorloge, maar heeft niet de naam van Triumph op het gezicht (-het heeft hetzelfde design als andere Triumph model foto's, en de meeste van de horloges tussen '46 en '69 waren onder de Ingersoll Triumph naam).

Het horloge heeft een twee met de hand wijzerplaat met aparte seconden wijzerplaat op de 6 uur positie. Het draaien van de kroon winden het horloge, en de tijd in te stellen, moet je duwen (houden) de kroon en draai hem tegelijk. Binnen het horloge is er een hendel om de snelheid te veranderen als het snel of langzaam wordt uitgevoerd. Het is nogal een luide mechanisme, en de tweede hand beweegt tweemaal per seconde. Er is geen model nummer, maar binnen de rug van een aantal 69 is geëtst.
bekijk meer horloges replicas en chopard happy diamonds

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex