replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年8月12日星期五

TOMY Yes! Gear Yak Tijd- Hoe laat is reces?

Mijn horloge vandaag was zeker een raadsel wanneer het aankwam. Een knop leek alleen maar te piepen, en de andere maakte vreemde knetterende geluiden. Maar na het vinden van een site in het Japans, heb ik eindelijk gekraakt is :-).
Het horloge is door TOMY (nu Takara Tomy sinds 2006), die is een Japans speelgoed, merchandise en entertainment bedrijf dat is opgericht in 1924 (als Tomiyama maar veranderden van Tomy in 1963).
Het geheim is dat dit een spraakopname horloge. De knop linksboven (grootste) is degene die piept, en indien deze zijn gesteld, het records voor maximaal 6 seconden. De volgende knop ingedrukt (die was gekraak) is de playback-knop. Het blijkt dat ik het opnemen van een fractie van een seconde wanneer u op de opnameknop was geweest, dus het afspelen was een korte gekraak.
De kleine knop aan de onderkant is de modusknop. De beschikbare modi zijn tijd, alarm, datum en seconden.
Het ontwerp is ook ongebruikelijk met het LCD-scherm 30 graden ten opzichte van horizontaal. Het horloge hoofd kan ook worden verwijderd, en haakte op een knop met de oranje rubber beslag. De oranje haak normaal vastmaakt aan een groene knop op de band, en als er één op elke band stuk, kunt u de band met de gesp aan de bovenkant of onderkant (afhankelijk van wat uw voorkeur is) te hebben. De band heeft een jungle-achtige druk waaronder een tijger, vlinder, en de kikker, en heeft het woord (YaK) in verhoogde letters (- Ik denk dat het yak zoals in het jargon voor het praten veel).
Het heet de Yak tijd te kijken en is onderdeel van de Yes! gear productlijn, en heeft het citaat "Hoe laat is reces? ' op de achterkant. Het heeft een copyright van 1996 door Yes! Het horloge lijkt om een ​​deel van de Yak Bak bereik van een bedrijf genaamd Yes zijn! Entertainment Corporation die zijn gevestigd in Californië. Ze begonnen de Yak Bak in 1994 als een eenvoudig apparaat met twee knoppen en een luidspreker voor het opnemen en afspelen van berichten. Producten voor Tomy bestaat 11% van de omzet Yes! 'S in 1996 die lijkt te zijn hoe dit model tot stand is gekomen. Ja! bracht ook het horloge onder hun eigen naam met Yak tijd geschreven waar de naam Tomy is (en Say and Play op de knoppen).
bekijk meer Replica horloges Zwitserse en u-boat thousands of feet

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex