replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月25日星期二

Band

De PRS-10 kost £ 90,00.
Gezien de specificatie van het horloge, verwachtte ik de verkoopprijs om dichter bij £ 125.00 dan het niveau waarop het zit. De schroef kroon, schroef op de rug, 100m waterbestendigheid en natuurlijk tien jaar levensduur van de batterij beweging zou al wijzen op een horloge dat normaal zou kosten ten minste £ 100,00 en nog veel meer. De meest directe concurrent van de PRS-10 zou de COR GS 2000 zijn zoals het is het dichtst in de specificatie; maar de COR ontbeert de schroef kroon, heeft een druk fit caseback (zonder batterij luik), heeft een vermogen van 50 meter waterdicht en heeft een levensduur van de batterij van vijf jaar, in tegenstelling tot tien. De COR kost echter £ 10,00 meer dan de Precista voor £ 99,99 voor de bevalling.
Gezien het doel waarvoor het bestemd is (bijvoorbeeld als een alledaags horloge om te worden gedragen op elk moment) dan voel ik dat de prijs is meer dan redelijk, is goede prijs-kwaliteitverhouding en ik vermoed dat Precista winstmarge is enigszins opgeofferd om ervoor te zorgen dat het merk waarde voor je geld als wordt verwacht van deze stabiel kan worden gehandhaafd. De huidige GBP / Euro wisselkoers ook de verkoopprijs van deze heel verrassend te maken.
Heel eenvoudig qua prijs, alsmede de specificatie en de prestaties wat betreft de Precista verslaat de concurrentie handen naar beneden. Ik heb geen referentie of vergelijking met andere militaire (gestileerd) horloges als er geen vergelijking gemaakt; specificatie, de bouw en marketing methoden zijn palen uit elkaar. Ja, u kunt een lookalike kopen voor ongeveer £ 50.00, maar 'lookalike' is al zo'n horloge heeft gemeen met de Precista. Voor mijn geld, zo'n aanbod niet de vergelijking in te voeren.
Conclusie
Ik heb nog een Precista horloge dat teleur te schaffen. Inderdaad dit kan gezegd worden voor elke horloge geproduceerd door Timefactors. De PRS-10 werd enige tijd geleden aangekondigd en het wachten is de moeite waard geweest. Het bedrijf maakt geen valse beweringen over het horloge, ze gewoon rustig te leveren via de website en verwijs slechts naar de verbeteringen die zijn aangebracht op het origineel. Dit moet worden geprezen in deze dag en de leeftijd van lachwekkend 'contracten' en geplagieerd reclameteksten.
Precista PRS10
Klik Voor Lightbox
De PRS-10 is discreet, leesbaar, goed gespecificeerde, goed ontworpen, wearable overal, nauwkeurig en aan alle doeleinden - onderhoudsvrij. Voor de lezers op zoek naar een 'General Service' horloge zonder gelijke dan heb ik het gevoel dat er geen betere manier om de uitgaven minder dan £ 100,00.
bekijk meer Horloges en chopard las strada

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex