replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月18日星期二

Late-Summer Diving Escapes ...

Met het einde van de zomer in de op handen zijnde toekomst en het begin van de herfst niet ver weg, veel Amerikanen genieten van hun late zomervakantie gooit in de komende weken, voorafgaand aan de Dag van de Arbeid Weekend die dit jaar begint op vrijdag 4 september 2015.
Badplaatsen van zowel de Oost-en West Caribbean, Northeastern kustlijn, Zuid-Pacifische kust en de Golf van Mexico staan ​​hoog op de lijsten van vele late zomer vakantiegangers dit jaar en outdoor water recreatie en sport zijn zeker een groot deel van hun vakantie te spelen recreatie. SEIKO-SRP641K1
Of u nu de visserij voor de kust van Cape Cod, duiken in de Bahama's of genieten van de zon op het strand van Cancan, dit late zomer, zult u zeker wilt een waterbestendige horloge voor uw zee avonturen.
Uurwerken waterbestendig tot 100 meter zijn ideaal om te zwemmen in de oceaan of het zwembad, kajakken, kanoën en vissen ook.
Echter, als je gaat diepzeeduiken je horloge van een duiker die bestand is tegen de druk van de diepten van de oceaan, evenals de opname duiken tijden willen en zijn duidelijk te zien onder water.
Kwaliteit vervaardigde duikhorloges zijn de focus van de aandacht deze week op luxe retailer TheWatchery.com met hun Deep-Sea Diver Horloges evenement. Meer dan 144 populaire mannen en vrouwen horloges zijn opgenomen in de promotie, met inbegrip van stijlen uit Breitling, TAG Heuer, Bulova, Elini Barokas, Luminox, Renato, TechnoMarine, Invicta, Nixon, Seiko, Citizen en Lucien Piccard.
De Seiko Prospex Automatisch horloge is een uitstekende keuze. Deze uitstekende mannen automatische uurwerk is waterdicht tot 200 meter of 660 voet. De robuuste zwart-ion-plated stalen kast, een indrukwekkende 46mm in diameter en 13mm dik, wordt gepresenteerd op een zeer duurzame zwarte polyurethaan band.
De zwart-ion-plated staal unidirectionele roterende bezel met witte gescreende markers omcirkelt de leesbaar zwarte wijzerplaat met oversized lichtgevende wijzers en indexen die gemakkelijk onder water kan worden gezien. Een raam aan de 03:00 uur onthult de automatische dag en datum kalender.
Kenmerken omvatten een schroef-down kroon en caseback en bekijk meer imitatie rolex en chopard ladies classic

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex