replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年10月24日星期一

Cartier uitgesproken fashion

Het verstrijken van de tijd, de stijl is voor altijd. Nauw verbonden met de geschiedenis van Cartier hertogin van Windsor, Prinses Grace Kelly van Monaco, de Mexicaanse actrice Maria Felix en Hollywood-ster Elizabeth Taylor, is de "Legend, nobel, mysterieuze kracht" de beste interpretatie. Vandaag de dag is de schoonheid verdwenen, deze vier stijlen voor vrouwen, echter nog steeds circuleert in de wereld, en de droom van elke vrouw.
Met de meest grondige perceptie en het begrip van luxe en schoonheid, Cartier inspiratie uit de natuur, mythologie en andere leuke dingen, gezien de prachtige ambacht geweldig gekleurde schatten, uitgehouwen uit de afgunst van de wereld, die absoluut verbazingwekkend door om hulde te brengen aan de verleden Marie legt ze uit. De prachtige stijl actrice Fan Bingbing Peidai Ka Cartier juwelen, interpretatie van het hedendaagse tijdperk van de vrouwen de meeste Guanghua stijl. Naar Shanghai mei nieuwe Cartier High Sieraden collectie Pierre, toe te voegen aan de legende van de tijden hier, verdaagd overgeleverd een briljante verhaal.
Hertogin van het leven van Windsor, de interpretatie van het woord "legende" te realiseren, Liufangqiangu. Kleren en doen een stap terug in haar eclectische stijl, sieraden is de echte hoofdpersoon. Ongeacht wat de gelegenheid bij te wonen, Hertogin van Windsor draag altijd Cartier dier-serie, met inbegrip van luxe sieraden liefdevolle het altijd schijnt een boog vluchtig, voor mensen om te kijken omhoog aan.
De legende stopt niet met de doden Irakezen. Fan Bingbing soulvolle interpretatie van sieraden grote, rijke textuur van diepe rode tinten, het creëren van een fascinerende, maar niet dicht bij een droom sfeer. Shining merk Cartier nieuwe fijne juwelen meteoor-achtige smaragd verfraaid kraag, oren, de hele serie van 926 heldere diamanten pavé verrekening 31 48,15 kt smaragd Majestic de hele vorm zoals een waden jaar de rivier, fluisteren de meest ontroerende van de legendarische mode charme.
Noble, niet alleen van de koninklijke adellijke status, meer penetratie in het gedrag van luxueuze stijl, elegant gesneden details. Grace Kelly, namens de godin genoemd koninklijke luxe stijl. Trouwde in de koninklijke familie, ze bewegen houding op het grote scherm, wordt beschouwd als de "Velvet Goddess"; Witte Monaco koninklijke familie, en de Cartier kruin van haar hoofd afbeelding aristocratische, veroverde de harten van duizenden mensen.
Tegen de achtergrond van de eenvoudige en zuivere witte jurk, Fan Bingbing slank en elegant en ontroerend houding gedemonstreerd meest levendig. Sieraden wezen van de kunst ontworpen door de master mix, als een waterval vallen Cartier sieraden ketting, met een gewicht van aa 50,03 kt overweldigende gele diamant Presenteert de koninklijke waardigheid gasveld. Rose-cut, het kussen cut ... Cartier voortreffelijke vakmanschap en slimme idee van de druipende om de excellentie van het werk te laten zien, markeert de "koning van de juweliers, juwelier van koningen" gerespecteerde positie.
Mysterieuze schoonheid, net als pauwen in de stilte van de vallei, kleurrijke charme laat een sterke aantrekkingskracht. Zoals het Latijnse 's werelds meest beroemde actrice, Maria Felix de mysterieuze schoonheid van de integratie in het bloed, plastic werd de mode. Ze pleiten voor wild jurk, hou van de mysterieuze sieraden, haar glamoureuze verleiding vaak duizend li afstand, heeft ervoor gekozen om de oneindige mijmeringen te roepen, konden de mensen niet helpen, maar wil diep Analysis.
Het zwakke licht, zoals de exotische verleidelijke sari overdreven wild oogschaduw, gladde en zachte huid mooi glamoureus, verscholen tussen de half-donker, rustig ademt een flirterig sfeer; slechts een Blaze of Glory. rode lippen en glanzend luxe sieraden - Cartier fijne juwelen tot acht natuurlijke zeldzame parel stukjes pure diamant doorboord de donkere stilte, Fan Bingbing het binnenste vurige passie helemaal te vertellen. Op dit moment is de mysterieuze schoonheid van het is buiten adem.
Als de wereld niet meer geneigd om mannelijke, vrouwelijke kracht snelheid uitbraak. Zoals de actrice is uniek in de wereld van de vrouw, Elizabeth Taylor, om de ziel van een paar van blauw-violet ogen en heel duidelijk, de wereld veroverde. Ze is niet voor mensen om de vaas te genieten, heeft haar succes en uitmuntendheid is verspreid op het gebied van sociale activiteiten en goede doelen, ze niet een man van uitstekende sociale vaardigheden, zelfs als ze uit een Dame Commander van de Britse koningin geoogst verliezen. Haar, Elizabeth Taylor, in aanvulling op de natuurlijke schoonheid, dus we zien dat vrouwen kunnen overeenkomen met de verfijnde manieren.
Zo is de arrogantie van het voorhoofd, ogen minachting voor alle dingen, zelfvertrouwen en vastberadenheid houding, laat ons voelen de Fan Bingbing volle kracht van de mannelijke kant. Stunning Cartier fijne juwelen, 964 heldere diamanten benadrukken de waardige sfeer van innerlijke kracht. Fine Jewelry, dat wil zeggen, ze laten zien aan de wereld het getuigenis van het bestaan ​​van onze eigen kracht. Cartier fijne juwelen briljant, echt grondige harten van de vrouwelijke kracht.
"Legend, nobel, mysterieuze kracht", zoals, zoals imprint keer al in het achterhoofd klassiek. Bright Guanghua, Cartier fijne sieraden nieuwe stijl vrouwen wachten hier, de prestaties van een ander deel van de schok van de nieuwe eeuw legende.bekijk meer Rolex horloges en hermes cape cod

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex