replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月3日星期日

Trans Continenten Trans Solar E110

Het was echt zonnig toen ik vanmorgen opstond, dus besloot ik dat het tijd is voor een andere zonne-horloge. De huidige model volgt ook uit horloge gisteren als het is van een ander merk gemaakt door Citizen.
Het horloge is een model uit de Citizen Trans Continenten lijn die is een samenwerking tussen de burger en de Japanse Trans Continenten modemerk. Meer details van het merk Trans Continenten kunnen worden gevonden in mijn post van 10 november 2014. Aangezien dit model is een zonne- horloge, het is ook onderdeel van de Trans Solar lijn.
Dit model is een 3 handontwerp wijzerplaat met een datumvenster op de 3 uur positie. Het zonnepaneel is verborgen in het gezicht, die geen getallen, net om urenmarkeringen (met uitzondering van 12 die een T-vorm heeft) met een minuut markers heeft rond de rand. De zaak is rond en gemaakt van roestvrij staal (met 20 bar waterdichtheid) met een draaibare ring, en er is een dikke textuur rubberachtig band. De rug is schroef-op en toont de merknaam en het logo, alsook de gebruikelijke burger details.
Deze bijzondere variant heeft een volledige modelnummer van de E110-H26949. Het serienummer duidt op een 1997 of 2007 datum. Ik heb precies dit model in een Japanse blog uit 2007 gevonden, maar de vertaling suggereert ze schreven het uur vroeg model (dat misschien impliceert 97 ...)
Bekijk meer Horloges nep en hermes cape cod

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex