replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月22日星期二

Cartier Calibre de Cartier Diver W7100055

Cartier Calibre de Cartier Diver W7100055 Dus Cartier maakte een duikhorloge. Eigenlijk maakte twee: de Calibre de Cartier Diver heeft al een update gehad, sinds de eerste lancering in 2014. Het origineel werd goed ontvangen: de update is nog beter.
Om het te begrijpen Cartier Calibre de Cartier Diver W7100055 , moet je kijken naar de rest van het merk lineup. Van Tank naar Drive, er is iets ontbreekt: een full-on sporthorloge. Dus, hoe werkt een merk dat is zo doordrenkt van uurwerken classicisme als Cartier creëren een luxe sportieve uurwerk zonder te vervreemden haar fanbase? Gemakkelijk. Het doet wat Rolex doet, en Breitling en Blancpain. Een blik op de Calibre de Cartier Diver, en je kunt precies zien waar het wil zijn in het horloge veilig: naast de mariniers, de superoceans, de Fifty Fathoms.
Dus, is het slagen? Nou, ja en nee. Aan de ene kant, de Calibre de Cartier Diver is de meest luxe van de luxe sportieve horloges. Om te beginnen, het is beschikbaar in een 18 karaat rose gouden kast. Het is ook verkrijgbaar in een roestvrij stalen behuizing met een roze gouden ring en de kroon (model W7100055). Dat zet het tot daar met de Sub en de Fifty Fathoms, zowel gerespecteerde hulpmiddel horloges die je nu kunt kopen in edele metalen. De Calibre de Cartier Diver heeft ook een onafhankelijke ISO 6425 duikhorloge indeling, wat betekent dat het beschikt over de technologie om een ​​back-up zijn design cues.
Aan de andere kant: goed, het is de meest luxe van de luxe sportieve horloges . En dat, maar ook als een zegen, is een beetje een vloek. Ik kan het gewoon niet zien iemand daadwerkelijk nemen van een Cartier duiker naar beneden in de zilte diep. Een Blancpain Fifty Fathoms, absoluut. Een Rolex Submariner, misschien, als ze op vakantie ergens leuk. Maar een Cartier? Wie duikt met een Cartier?
Natuurlijk, dit is alleen een probleem als je het soort persoon die de neiging heeft om te duiken het dragen van een luxe horloge toch-die weinigen van ons echt bent. Ja, zoals gezegd, een aantal sub-eigenaren waarschijnlijk nemen hun Rolexes onder de oppervlakte, en ik weet zeker dat de wereld heeft zijn complement van oceangoing Blancpain dragers. Maar in werkelijkheid, echte duik instrumenten hebben de neiging te worden gemaakt door merken alleen duikers hebben gehoord, zoals Doxa en Oris.
De doelstelling drager van een Calibre de Cartier Diver is vrijwel zeker een succesvol bureau duiker, dat wil zeggen, een man die houdt van een luxe uurwerk dat pronkt met zijn hobby rocken, maar wie heeft waarschijnlijk niet veel tijd voor de werkelijke duiken dezer dagen. Het is een kantoor stuk, en een weekend club stuk. En in zekere zin, dat geeft het een voorsprong op alle andere luxe in dit artikel-op droog land vermeld horloges, in ieder geval. Omdat dit luxe horloge is meer openlijk luxueuzer dan een van hen.
Cartier handtekening cijfers zijn een directe visuele indicator van de kwaliteit. Op de duiker, worden ze bekeken door saffierglas en is omgeven door een bezel eenrichtingsverkeer duiker. Kleine seconde draaien op 6:00, en er is een datumvenster op 3 Indexes worden lumed, en de rubberen band is beveiligd met een stalen gesp.
Klik hier om te bekijken onze laatste Cartier horloges evenals onze momenteel op voorraad luxe horloge collectie .
Het Krediet - Officialwatches.com bekijk meer horloge en replica Hermes

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex