replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月18日星期五

Montblanc: van het schrijven en het schrijven van de tijd


MontBlanc Horloges Het nieuwe horloge Montblanc Star Monopusher Rieussec chronograaf is een eerbetoon aan de uitvinder van de chronograaf, Nicolas Rieussec, met een collectie in beperkte oplage .
Chronos, tijd en graphein, schrijf, komt het woord, dat in het horloge geeft het meten van de tijd en de kunst van het Montblanc, dat van het schrijven, volledig bevestigt etymologie originele chronograaf, die is afgeleid van het gebruik van ' inkt originele gimmick van Nicolas Mathieu Rieussec in 1820.
Het eerbetoon Montblanc krijgt dus een speciale betekenis: de chronograaf realiseerde de unie tussen kunst en scribal kunst van uurwerken, dezelfde vakbond sterk ondersteund en gebouwd in Le Locle van Montblanc. Omdat Le Locle? Omdat het "la cité de la precisie", de bakermat van de fijnmechanica.
Platina, wit goud, geel en rood voor de mechanische handgeschakelde versie, terwijl de automatische bevat ook een versie met roestvrij stalen kast. Het kaliber van de handmatige mechanische beweging wordt gemaakt in Montblanc - Le Locle, de nieuwe MB R100. Op de wijzerplaat, een ruimte bestaat uit verschillende componenten, staat het twee Chrono tellers aan de onderkant, aan de onderkant van de Côtes de Genève, verbonden door een brug, om de twee Rieussec uitvinding kwadranten herinneren: de eerste chronograaf, ontworpen om te racen paard, Nicolas Rieussec had in een houten doos met twee draaiknoppen sigaren waarop een overhand, indrukken van een knop, laten vallen van een druppel inkt gemonteerd. Aan het begin en het einde was het genoeg om druk op de knop, en de resterende tijd "geschreven" op de wijzerplaten. De "schrijftijd 'kon nauwkeurig een kwart seconde.
In deze "schrijven time" hommage Rieussec om een prins van het schrijven, Montblanc en geboren de nieuwe collectie, limited edition horloges Monopusher Star Rieussec chronograaf. bekijk meer replica Zwitserse en replica Hublot King Power

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex