replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年11月27日星期日

Breitling for Bentley: Bentley GT en Bentle GT Racing

Bentley GT GT Grand Tourer. Deze twee initialen staan ​​voor de uitzonderlijke ras van sportwagens waarvan Bentley nog steeds de mooiste en meest krachtige modellen, zoals de Continental GT te bouwen. De Bentley GT chronograaf werd ontslagen door dezelfde geest van de prestaties en exclusiviteit, te beginnen met de grootte, die compacter is dan de andere modellen in de collectie. De wijzerplaten van de Bentley GT zijn versierd met verchroomde ringen teller en de onderscheidende Bentley "diamond quilt" motief toegepast op de bekleding van zijn sportiefste modellen. Aan de motor kant, is de Bentley GT uitgerust met een high-performance beweging-chronometer gecertificeerde Breitling Calibre 13B met dag / datum kalender. Op het gebied van instrumentatie, is het uitgerust zoals alle Breitling for Bentley chronografen met een variabele toerenteller. Gebruikt in combinatie met de chronograaf, dit exclusieve systeem maakt het mogelijk om de gemiddelde snelheid, ongeacht de tijd die is verstreken, de afgelegde afstand of de snelheid bereikt te meten.
Het geven van een knipoog in de richting van de motorsport, herinterpreteert Breitling haar Bentley GT chronograaf in een nog meer geavanceerde versie, genaamd "Bentley GT Racing". Terwijl het geval behoudt de meer compacte formaat dat het zich onderscheidt van de andere modellen in de Breitling for Bentley collectie en is voorzien van opvallende afwerking afwisselend oppervlakken die fijn geborsteld op de top en gepolijst aan de kant. Deze subtiele contrast wordt opgepikt op de Speed ​​bracelet. Een medaillon op de achterkant van de behuizing geeft het silhouet van de Bentley Continental GT, de krachtigste van alle auto's geproduceerd door het prestigieuze Britse fabrikant. Op de GT versie wordt de wijzerplaat versierd met de "diamond-dekbed" motief kenmerk van de bekleding bij uiterst sportief Bentley modellen.
Bentley GT Racing
Technische data :
Beweging: Breitling Calibre 13B, officieel chronometer-gecertificeerd door de COSC, selfwinding, hoogfrequente (28.800 trillingen per uur), 25 juwelen. 1 / 4de van een seconde chronograaf, 30 minuten en 12-uurs totalen. Dag en datum kalender. Case: staal. Waterdicht tot 100 meter. Schroef-locked kroon. Roterende rondsel ring met variabele toerenteller (cirkelvormige rekenliniaal). Gewelfde saffierglas, glareproofed aan beide zijden. Diameter: 44,80 mm. Dials: Royal Ebony, Storm Grey, Silver Storm, Burnt Oak. Strap / armband: Barenia leer, krokodillenleer, rubber / Speed.
bekijk meer horloge replica en replica Hermes

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex