replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月5日星期二

Citizen gril Shiny Brown 1A36 Horloge

Laatste keer dat ik geblogd een horloge uit de Citizen gril lijn, het was anders dan de normale metalen horloge met kleurrijke wijzerplaten. Today's horloge is een ander, die past bij die stijl.
Het horloge is een volledig plastic design, met een bijpassende kleur plastic kast en band, en zelfs een plastic achterpaneel (maar dat op wordt gehouden met metalen schroeven). Het scherm voorzijde is ook een verhoogde plastic design met een geribbeld patroon rond de randen . De achterkant niet alle informatie, wat ongebruikelijk houden, maar die de gril naam en het logo verklaringen die het 5 bar waterdicht en heeft een Japanse beweging, en dat het is gemaakt van kunststof.
Om uit te vinden de informatie over het horloge, moet je de zeer kleine lettertjes aan de onderkant van de wijzerplaat te lezen. Dit schrijven blijkt dat het horloge bevat een 1A36 module, en heeft een volledige modelnummer van 1A36-S086677. Het horloge Het is een 3 handontwerp wijzerplaat met een eenvoudige gezicht van enige witte uren en minuten markeringen op de bruin gezicht (behalve de naam gril en het logo op de 3 uur positie).
Ik heb niet online gespot dit glanzende bruine versie tot nu toe, maar dit ontwerp in blauw (ook met een 1A36-S0866xx modelnummer). Ik denk dat het een modern model hebben gevonden, dus ik gok vroeg 2010s (aangezien er geen serienummer voor identificatie), maar het kan ook zijn late 2000s.
Bekijk meer Horloges en hermes arceau

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex