replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月20日星期三

Journal Standard limited edition retro LCD

Er lijkt heel veel modemerken die populair zijn in Japan, maar relatief onbekend bij de rest van de wereld. De huidige horloge is uit een van die merken, en andere die werd ik me bewust van de door de 1481010 horloges.
Dit horloge is een retro-stijl LCD gemaakt door Journal Standard. De Journal Standard merk heeft sinds de jaren '90 al in Japan en heeft meer dan 30 winkels in Japan en Hong Kong (en ook in Parijs). Zij zijn de makers van de hedendaagse casual kleding voor mannen en vrouwen, maar ontworpen voor een moderne wereld. De ontwerpen zijn geïnspireerd door de Amerikaanse Casual, maar met een moderne, en ze zijn gericht op creativiteit en kwaliteit in plaats van te proberen om alle van de nieuwste trends. Het merk is onderdeel van Baycrew's Group dat is de Japanse hoofd bedrijf.
Dit horloge is een klassiek ontwerp LCD-horloge die werd uitgebracht als een limited edition, maar niet genummerd, dus ik weet niet hoeveel eenheden werden geproduceerd. Het heeft dezelfde vorm geval en lay-out als de Casio F-91W, maar met een multicolour ontwerp en de Journal Standard branding. Het heeft een twee-regelig LCD met dag en datum in kleine cijfers op de top en de tijd in grotere cijfers hieronder. Net als bij de 593 module in de F-91W, het horloge heeft een stopwatch en alarm, een knop om te schakelen tussen de 12 en 24 uur display en een LED-lamp licht.
De afdrukken op de voorzijde heeft het Journal Standard naam, een JS-logo, en de verklaring is een beperkte oplage. De achterkant heeft een gegraveerd logo met JS in een fancy lettertype, maar een andere versie dan wordt momenteel gebruikt.
Ik ben niet zeker op de dag, maar ik denk dat dit is waarschijnlijk een 2000 model.
Bekijk meer Horloges nep en hermes cape cod

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex