replica horloge

replica horloge
replica horloge

2016年1月25日星期一

Ice Watch - Sweety

Vandaag horloge was niet degene die ik was oorspronkelijk van plan om vandaag te dragen, maar het paste mijn t-shirt keuze te goed om over te slaan.
Dit horloge is van het merk Ice Watch, en is een model genaamd Sweety (hoewel het een blijvend Trendy ik kan niet echt zeggen van de foto's kan zijn). De Sweety horloge wordt geleverd in twee modellen, en dit is het model zonder de datum venster.
Het merk Ice Watch is gekomen uit het niets tot een van de grootste mode-merken in de wereld. Het werd in 2007 geregistreerd zijn, maar begon de distributie van een paar jaar later, en in 2012 had meer Facebook fans dan Rolex en was de verkoop van een gemiddelde van 7 horloges per minuut. Het merk is ontstaan ​​in België, met de naam Ice afkomstig van het idee van zuiverheid. Ze hebben ook een overeenkomst met Swatch te zorgen dat de naam wordt geschreven als twee woorden, zoals ik anders denk wanneer gesproken het zou klinken als een Swatch / Apple samenwerking.
Het horloge is heel internationaal, zoals informatie over de rug gegevens, met het ontwerp van België, delen uit Japan (Miyota), en assemblage in China.
Het horloge zelf is een 3 handontwerp wijzerplaat in een ronde dikke kunststof (polyamide) behuizing met draaibare ring, en een 5 ATM waterdichtheid. Het heeft een bijpassende riem gemaakt van siliconen met de naam Ice Watch op de gesp en de riem houder lus. De Ice horloges zijn over het algemeen zeer kleurrijk met 10 hoofdkleur keuzes, en dit model is bijna geheel geel.
Dit model is nog steeds beschikbaar op de website van Ice Watch, en heeft een kostprijs van ongeveer € 89.
Bekijk meer kopie rolex en ferrari

没有评论:

发表评论

replica rolex

replica rolex
replica rolex